Felhasználó név:  Jelszó:  Regisztráció Elfelejtett jelszó
 
 
 
 

 

Szép kártya elfogadó hely


Pécsi-tó

Az orfűi Horgásztanya üzemeltetője a Horgász Egyesületek Baranya Megyei Szövetsége. A szálláshely Pécstől 16 km-re Északra a Mecsek hegységben, a mintegy 1000 lelket számláló Orfű településen, a 70 hektáros Pécsi-tó partján található, amelynek vizét kristálytiszta, minden szennyeződéstől mentes barlangvíz táplálja. A hegyekkel körülvett tavat az ország egyik legszebb kirándulóközpontjaként, jó horgászvizeként tartják nyilván. A horgászatot, a túrázást, kerékpározást, lovaglást és aktív pihenést kedvelők igazi paradicsoma.

Közvetlen a tóparton lévő korszerűen felszerelt horgásztanya, saját stéggel és csónakhasználati lehetőséggel várja a hazai és külföldi horgászokat.

A horgásztanya két egységből tevődik össze, egy apartman jellegű önálló házból, ahol a földszinten jól felszerelt konyha, társalgó, zuhanyzó, az emeleten 2 db 2 ágyas és 1 db egyágyas szoba és zuhanyzó áll a vendégek rendelkezésére.

A mellette lévő régi stílusú tornácos épületben 2 db 2 ágyas szoba, WC-zuhanyzóval, közös konyha használattal; 1db 3 ágyas szoba, WC-zuhanyzó, konyhával; illetve 1db 4 ágyas szoba, WC-zuhanyzó, konyhával áll a vendégek rendelekzésére. A közös nagy társalgóban lehetőség van beszélgetni, kártyázni, vagy kábeltévét nézni. A szálláshelyen ingyenes WIFI elérhető.

A zárt udvari parkoló, a haltisztító hely, kerti fedett kiülők, saját csónakkikötő, stég és a szabadtéri tűzhelyek mind a vendégek kényelmét szolgálják.

A szálláshelyre kisállat (kutya/macska) nem hozható!

A szálláshely május 1.-től október 31.-ig üzemel, fűtési lehetőség nincs egyik  helyiségben sem. Csónakhasználat igény szerint a szállás árában benne foglaltatik, horgászengedély (24 órás, heti) a közelben váltható érvényes állami horgászjegy birtokában. Igény szerint tűzifa külön térítés mellett igényelhető. A Pécsi-tó partján - a horgásztanyával szemben - korszerűen kiépített strand, aquapark található. Orfűtől nem messze található a melegvizes strandjáról ismert Magyarhertelend (5 km) és Sikonda (10 km).

A Horgásztanya SZÉP kártya elfogadó hely! (OTP; K&H; MKB SZÉP kártyát elfogadunk!)

Remélhetőleg mielőbb ellátogat Orfűre, és igénybe veszik szálláshelyünket, várjuk szeretettel!
 

HORGÁSZTANYA HÁZIRENDKépek a horgásztanyáról: Képtár megnyitása
 
Megközelítés / térkép:

Előszezon
május 1.- május 31.
Főszezon
június 1.- augusztus 31.
Utószezon
szeptember 1.- október 31.
Apartman/éjszaka      
Teljes apartman (5 főre) 21.000 Ft 26.000 Ft 21.000 Ft
Szobák/éjszaka      
2 ágyas szoba 9.500 Ft 10.500 Ft 9.500 Ft
3 ágyas szoba 12.000 Ft 13.000 Ft 12.000 Ft
4 ágyas szoba 14.000 Ft 16.000 Ft 14.000 Ft

 

A szálláshelyen minimum két éjszakára tudunk foglalást elfogadni!

Az idegenforgalmi adó (18-70 évig):   május 1- szeptember 30-ig 350 Ft/fő/éj

                                                               szeptember 30- május 1-ig 200 Ft/fő/éj

1.  A lemondási és módosítási feltételek a következők:
a.) A megrendelt szállás, kötbér fizetése nélkül a visszaigazolt érkezés napját megelőző 20. nap, vagy az előtt mondható le vagy módosítható. Ebben az esetben a foglalásban kikötött és megfizetett foglaló összege igény szerint visszafizetésre kerül. Lemondást és módosítást kizárólag írásos formában tudjuk elfogadni.
b.) A visszaigazolt érkezés napját megelőző 20. napon belüli elállás esetén a kötbér összege, a lefoglalt szálláshelyek szállás díjának az 30%-a, (foglalónak megfelelő összeg).
c.) A visszaigazolt érkezés napját megelőző 24 órán belüli elállás, vagy szálláshely el nem foglalás esetén a kötbér összege a lefoglalt szálláshelyek szállás díjának 100%-a.
2.  A foglalási biztosíték mértéke, a teljes fizetendő szállásdíj 30%-a (idegenforgalmi adó nélkül).
3.  Amennyiben a szállást igénylő fél (Szerződő) gazdálkodó szervezet (ideértve a gazdasági társaságokat, társadalmi szervezeteket, egyházakat, önkormányzatokat, önkormányzati intézményeket, állami szervezeteket és azok intézményeit, stb.), az elállás esetén esedékes kötbért akkor is a Szerződő fél/Megrendelő köteles a Szállásadónak megfizetni, ha a szállásdíjat egyébként a Vendég viselné közvetlenül.
4.  Ha a Szerződő fél a szállás szolgáltatások igénybevételét foglalóval biztosította, és az érkezési napon nem érkezik meg (írásos lemondás nem érkezik), a Szállásadó a Szerződésben meghatározott mértékű megfizetett foglaló teljes összegét kötbérként érvényesítheti.
5.  Lemondás vagy a lemondás elmaradása esetén a kötbér fizetésétől függetlenül a Szállásadó elszállásolási kötelezettsége megszűnik, és jogosult az igénybe nem vett szobát más vendég részére kiadni.
6.  A Vendég a szállás megrendelésével illetve a foglaló megfizetésével elismeri a jelen feltételek szerint szolgáltatási szerződés létrejöttét.
 

Duna és Dráva folyó töltésen történő járműközlekedés rendje
bővebben.. pdf megnyitás
2017-05-11
Baranya Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság I. és II. osztálynak 2017. június 17-én (szombaton) kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2016-06-03
Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság az I. osztálynak 2016. június 18-án, míg a II. osztálynak 2016. június 19-én kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2015-10-09
2015. november 22-én kerül megrendezésre a II. Kökényi pergető verseny a Malomvölgyi I. (Kökényi tó) tavon. A versenyről bővebb információk: Mészáros András 30/663 1052 számon.
további részletek....
 
Mi a véleménye az online területi jegyek bevezetéséről?
Ideje volt modernizálni a területi jegyeket is, jól használható.
Jó volt a nyomdai úton előállított papír alapú területi jegy.
Ha nem kell nyomtatni az online jegyeket, akkor jó megoldás lesz.
 
 Vendég: 12
 Legújabb tagunk: webprodev