Felhasználó név:  Jelszó:  Regisztráció Elfelejtett jelszó
 
 
 
 

 

Szép kártya elfogadó hely


Dunaszekcsői HE
   

AZ EGYESÜLET TÖRTÉNETE:

A Dunaszekcsői Horgász Egyesület 1952-ben alakult meg, a községben és a környéken élő, horgászni szerető emberek részére a horgászat feltételeinek és lehetőségének biztosítására, szervezet formában.

Az egyesület tagjai leginkább a Duna folyón és a 2002 óta saját kezelésű, önkormányzati tulajdonú „Telelő” Duna holtágon folytatnak horgászati tevékenységet.

Horgászversenyek tekintetében nagy hagyományokkal rendelkezik egyesületünk, minden évben megrendezésre kerül az Olaszy Gábor nemzetközi hírű halfogó bajnokság.

AZ EGYESÜLET VEZETŐSÉGE:

Az egyesület vezetősége 9 tagú, ők látják el az operatív feladatokat.

Tisztségviselők:     -  elnök:      Bátai Ferenc

VÍZTERÜLET:

A „Telelő” Duna holtág (6ha) 2002 óta az egyesület horgászati hasznosításában van. A holtág a Duna Dráva Nemzeti Park fokozottan védett területén helyezkedik el, egy természetes árok (fok) által magasabb dunai vízállásnál összeköttetésbe kerül az élő vízzel. Az árok torkolatánál halrács van elhelyezve a halak vándorlásának szabályozására.

FOGHATÓ HALFAJOK:

A „Telelő” fogható halai minden természetes vízben előforduló hal (márna, kecsege kivételével). Rendszeresen telepített halak pikkelyes dunai nyurgaponty és csuka, esetenként compó.

ELÉRHETŐSÉGEK:

-Levelezési cím:               Dunaszekcső, Kossuth u. 35.  7712

email: bataiferenc@freemail.hu

-Iroda címe:                      Dunaszekcső, Kossuth u. 35.

-Nyitva tartás:                 Hétfő, Szerda, péntek:  15-17 óráig

Vissza a tagegyesületekhez....
 

Duna és Dráva folyó töltésen történő járműközlekedés rendje
bővebben.. pdf megnyitás
2017-05-11
Baranya Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság I. és II. osztálynak 2017. június 17-én (szombaton) kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2016-06-03
Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság az I. osztálynak 2016. június 18-án, míg a II. osztálynak 2016. június 19-én kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2015-10-09
2015. november 22-én kerül megrendezésre a II. Kökényi pergető verseny a Malomvölgyi I. (Kökényi tó) tavon. A versenyről bővebb információk: Mészáros András 30/663 1052 számon.
további részletek....
 
Mi a véleménye az online területi jegyek bevezetéséről?
Ideje volt modernizálni a területi jegyeket is, jól használható.
Jó volt a nyomdai úton előállított papír alapú területi jegy.
Ha nem kell nyomtatni az online jegyeket, akkor jó megoldás lesz.
 
 Vendég: 58
 Legújabb tagunk: Szaboi353