Felhasználó név:  Jelszó:  Regisztráció Elfelejtett jelszó
 
 
 
 

 

Szép kártya elfogadó hely


Átai HE
   
AZ EGYESÜLET TÖRTÉNETE:

Horgász Egyesültünk 1998-ban alakult meg, a tagság száma jelenleg 44 fő. Az egyesület célja biztosítani a tagoknak és a vendég horgászoknak a kedvező horgászati lehetőséget, halfogó és egyéb rendezvények szervezésével, szakszerű halgazdálkodással. Egyesületi tagságunk zöme a helyi lakosokból tevődik ki.
Saját kezelésű horgászvízzel rendelkezik, amelynek nagysága 1,2 ha.

AZ EGYESÜLET VEZETŐSÉGE:

-    Elnök:                       Gadánecz Csilla
-    Gazdasági vezető: Pankász Gábor               

VÍZTERÜLET:

Átai horgásztó (1,5ha): Az Áta község határában meghúzódó völgyzárógátas tó az önkormányzat tulajdonában van. Megközelíthető Pécsről az 57-es úton, Kozármisleny, Egerág, Szőkéden keresztül, Áta település mellett. A vízterület intenzíven halasított, engedély a parton, a halőrházban váltható. Jó a süllő és ponty állománya, de szép számmal akad az egyéb halakból is.


       
Vissza a tagegyesületekhez....
 

Duna és Dráva folyó töltésen történő járműközlekedés rendje
bővebben.. pdf megnyitás
2017-05-11
Baranya Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság I. és II. osztálynak 2017. június 17-én (szombaton) kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2016-06-03
Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság az I. osztálynak 2016. június 18-án, míg a II. osztálynak 2016. június 19-én kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2015-10-09
2015. november 22-én kerül megrendezésre a II. Kökényi pergető verseny a Malomvölgyi I. (Kökényi tó) tavon. A versenyről bővebb információk: Mészáros András 30/663 1052 számon.
további részletek....
 
Mi a kedvenc horgászmódszere?
Feeder horgászat.
Klasszikus fenekezős horgászat.
Bojlis-hajszálelőkés horgászat.
Úszós horgászat.
Pergető horgászat.
Legyező horgászat.
Egyéb.
 
 Vendég: 27
 Legújabb tagunk: ko.gabor.88