Felhasználó név:  Jelszó:  Regisztráció Elfelejtett jelszó
 
 
 
 

 

Szép kártya elfogadó hely


 
2018-08-07   |   Augusztusi pontyok érkeztek a Pécsi-, és Kovácsszénájai tavakba
Képtár megnyitása Az augusztusi kánikulában sem áll meg a halállomány pótlása a horgászvizeken, ezúttal a Pécsi tóba került 1500 kg ponty kihelyezésre, augusztus 07-én. A halak 2,3-2,6 kg/db átlagsúlyúak, fogható méretű, pikkelyes és tükrös fajta. A kihelyezés a "Laterum" alatti részen történt.
Ugyancsak ezen a napon a Kovácsszénájai tóba is került ponty 500 kg összsúlyban. A halak 2,3-2,6 kg/db átlagsúlyúak, fogható méretű, pikkelyes és tükrös fajtából.
Teljes hír....
 
2018-07-23   |   Európa-bajnoki ezüstöt szerzett a magyar horgászválogatott
Képtár megnyitása A versenynapokat tekintve július 21-22. között a szlovéniai Radece adott otthont a XXIV. Horgász Európa-bajnokságnak. A magyar válogatott a 2016. évi hollandiai és a 2017. évi olaszországi EB-bronzérmek után, s nem utolsósorban az itt 2015-ben megszerzett világbajnoki ezüst okán ismét az esélyesség terhével vágott neki az ezúttal már 30 országot, az eddigi legnagyobb mezőnyt felvonultató újabb megmérettetésnek. Nos, a magyar csapat végig magabiztos, kiegyenlített versenyzéssel a tavalyi bronzot ezúttal ezüstre tudta „becserélni”, sőt egyéniben is sikerült egy szépen csillogó bronzérmet szerezni Csöregi Balázs jóvoltából! A magyar válogatott Szénási Béla kapitány, Walter Tamás másodkapitány, Polyák Csaba manager, valamint a versenyzőket illetően Csillag László, Csöregi Balázs, Nagy András, Szákovics Imre, Ujszászi Richárd, ifj. Varga József összetételben 35 pontot szerzett a kontinensbajnok Olaszország (29 pont) után, de a 42 pontos Angliát már magabiztosan megelőzve. Csöregi Balázs a 2 pontos olasz Guiliano Prandi, valamint a 3 pontos orosz Youri Sipstov mögött szintén 3 ponttal ért fel a dobogóra.
Teljes hír....
 
2018-07-13   |   Júliusi pontyok érkeztek a Pécsi-, és Kovácsszénájai tavakba
Képtár megnyitása Július 13-án (péntek), a Pécsi tóba 2000 kg ponty került kihelyezésre. A halak 2,3-2,6 kg/db átlagsúlyúak, fogható méretű, pikkelyes és tükrös fajta. A kihelyezés a "Laterum" alatti részen történt.
Ugyancsak ezen a szerencsés napon a Kovácsszénájai tóba is került ponty 500 kg összsúlyban. A halak 2,3-2,6 kg/db átlagsúlyúak, fogható méretű, pikkelyes és tükrös fajtából.
Teljes hír....
 
2018-06-19   |   Horgászvizsga lehetőség Szigetváron
A Domolos-Zsibót Horgász Egyesület horgászvizsgát tart 2018. július 05-én 15 órától a Domolosi tó partján lévő halőrházban. További részletek a mellékletben.
Mellékletek:  
Teljes hír....
 
2018-06-18   |   Klubcsapat világbajnokság a Maty-éren
Képtár megnyitása XXXVIII. Klubcsapatok Horgász Világbajnoksága a Maty-éren, 2018. június 23-24.
Az idei klub Világbajnokságra 28 nemzet csapatai adták le nevezésüket, így 140 versenyző vetélkedését szemlélhetik meg a látogatók.
Magyarországot a 2017-ben szintén a Maty-éren lebonyolított Klubcsapatok Országos Bajnokságának győztes csapata a  Hungarian COLMIC Team képviseli.
Teljes hír....
 
2018-06-17   |   Világbajnok a Veterán válogatott!
Képtár megnyitása Izgalmas versenyben, történelmi diadalt aratott veterán csapatunk Horvátországban. A kárászok és naphalak a dobogó legmagasabb fokára repítették a "korábban születettek" csapatát. Czakó János 3 pontot, Varga József 3 pontot, Jónás György 4 pontot, míg Pausits Imre 8 pontot horgászott a két forduló során. Zsíros András, a csapat ötödik tagja mindkét nap háttér munkájával segítette csapatát. A kapitány Timár Dániel és testvére, Timár Szabolcs  és ifj Varga József másodkapitánx együtt örülhet majd a csapattal a díjátadó ünnepségen. A csapat segítői: Benyó János, Vörösházi György.
Gratulálunk a nagyszerű eredményhez!
Forrás:mohosz.hu
Teljes hír....
 
2018-06-15   |   Ponty telepítés a Pécsi-, és Kovácsszénájai tavakba
Képtár megnyitása A tanév utolsó napján, június 15-én a Pécsi tóba 2000 kg ponty került kihelyezésre. A halak 2,5-2,9 kg/db átlagsúlyúak, fogható méretű, pikkelyes és tükrös fajta. A kihelyezés a "Laterum" alatti részen történt.
Ugyancsak ezen a napon a Kovácsszénájai tóba is került ponty 500 kg összsúlyban. A halak 2,5-2,9 kg/db átlagsúlyúak, fogható méretű, pikkelyes és tükrös fajtából.
Teljes hír....
 
2018-06-12   |   Ponty telepítés a Mocskos Duna holtágba
Képtár megnyitása A Horgász Egyesületek Baranya megyei Szövetsége 2018. június 12-én, fogható méretű III. nyaras pikkelyes pontyokat telepített 510 kg összsúlyban a Mocskos Duna holtágba (02-014-1-1). A halak 2,5-3 kg átlag mérettel kezdték meg az életüket az új élőhelyükön. A kihelyezésnél jelen volt többek között a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság munkatársa és a helyi horgász egyesület elnöke, horgászai.
Teljes hír....
 
2018-06-08   |   Jön a horgászkártya: új, digitális korszak indul a horgászatban is
Képtár megnyitása A Magyar Országos Horgász Szövetség közleménye:
A Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) Választmányának egyhangú döntése alapján a horgász regisztráció teljesítésével egyidejűleg, már 2018. szeptember 1-jétől elérhető lesz a Magyar Horgászkártya, amely 2019. január 1-jét követően azonnal kiváltja a jelenlegi papír alapú horgász igazolványt, majd a kapcsolódó szövetségi elektronikus alkalmazásokkal fokozatosan egyszerűbbé és gyorsabbá, valamint átláthatóbbá teszi az ügyintézést és az adminisztrációt. A MOHOSZ a 2019. január 1-jétől fennálló közfeladat-ellátási kötelezettségének is megfelelve hosszú távon számos, a horgászat elérését megkönnyítő elektronikus szolgáltatást kíván biztosítani a horgászoknak és a horgász-szervezeteknek, s ezek egyik elérési eszközeként, valamint az ellenőrzés és az azonosítás egyszerűsítéseként vezeti be a személyazonosító igazolványhoz hasonló formátumú plasztikkártyát.
Mellékletek:  
Teljes hír....
 
2018-06-05   |   Előnevelt harcsa telepítések
Képtár megnyitása Folytatódik a Horgász Egyesületek Baranya megyei Szövetsége hasznosításában lévő vizek ragadozó ivadékokkal történő népesítése. Ezúttal a Dráva folyóba június 05-én 12.000 db előnevelt harcsa került kihelyezésre. A halak 4 cm átlag mérettel kerültek ki, az ivadékban gazdag Felsőszentmártoni mellékágba. A telepítésen a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság munkatársa is jelen volt.
A Duna folyóba ugyancsak június 05-én 12.000 db előnevelt harcsa került kihelyezésre Dunaszekcső térségében, a csendes, ivadékos szélvizekben, illetve a Duna folyó mellékvize a Külső Béda is kapott előnevelt harcsát, 5.000 db-ot. A telepítésnél a Duna-Dráva Nemzeti Park munkatársa itt is jelen volt.
Teljes hír....
 
Archív hírek


Duna és Dráva folyó töltésen történő járműközlekedés rendje
bővebben.. pdf megnyitás
2017-05-11
Baranya Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság I. és II. osztálynak 2017. június 17-én (szombaton) kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2016-06-03
Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság az I. osztálynak 2016. június 18-án, míg a II. osztálynak 2016. június 19-én kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2015-10-09
2015. november 22-én kerül megrendezésre a II. Kökényi pergető verseny a Malomvölgyi I. (Kökényi tó) tavon. A versenyről bővebb információk: Mészáros András 30/663 1052 számon.
további részletek....
 
Mi a kedvenc horgászmódszere?
Feeder horgászat.
Klasszikus fenekezős horgászat.
Bojlis-hajszálelőkés horgászat.
Úszós horgászat.
Pergető horgászat.
Legyező horgászat.
Egyéb.
 
 Vendég: 36
 Legújabb tagunk: esztikeh