Felhasználó név:  Jelszó:  Regisztráció Elfelejtett jelszó
 
 
 
 

 

Szép kártya elfogadó hely


Bermendi Cementmű HE
   

A BCM Horgász Egyesület 1977-ben alakult. Az egyesület tavai az Ormánságban, Harkánytól 4 km-re találhatók, Kovácshida után. A 3 tó összesen 30 hektár vízfelülettel rendelkezik. Szinte kört formáz a három víz, melyek között igazi vadregényes helyeket is találunk, pl. az ún. Új-tavon, ahol a vízmélység egyébként több helyen eléri a három-négy métert! Remek süllő- és pontyállománnyal büszkélkedhet Kovácshida, de a compók és a csukák miatt sem kell szégyenkeznie. Klasszikus és izgalmas pontyozásnak igérkezik a bokrok, akadók úszós meghorgászása. Csónakból, és partról is jó helyek adódnak. Lehetőség van többnapos folymatos horgászatra is a szállás megváltásával - bojlizáshoz, harcsázáshoz ajánlott. Szállás 3000Ft/ház+1600Ft/fő (minimum 2nap, max, 6 személy) A tavak intenzíven telepítettek. Fő horgászhala ponty,( tórekord 16 kg) süllő, harcsa (tórekord 53 kg) csuka, de kárászozni is érdemes, illetve amúr is fogható. A horgászat napkeltétől napnyugtáig tart. A vendéghorgászok napijeggyel horgászhatnak. Napijegy ára 1.600 Ft a halőrnél váltható, elvihető 2db nemeshal (ponty, csuka, süllő, amur, balin), 3 kg egyéb hal. Napijeggyel horgászók a fentieken kívül harcsát korlátlanul foghatnak. A halat nem kell kifizetni. Csónak kölcsönözhető, egész napra 600 Ft, fél napra 300 Ft. A tóparton büfé üzemel, egész napos nyitva tartással. A kijelölt helyeken főzni szabad. A vendégháznál angol WC, kézmosási lehetőség. Növényzet: tündérrózsa, nád; parton: puhafa-ligetek. Kirándulási lehetőségek: biciklitúrák az Ormánságban, siklósi vár, villányi szoborpark Siklós-Villány borút, pécsi kirándulás, sétahajózása Dráván, Harkányi fürdés stb, mindez 25km-es körzeten belül. Elérhetőség: telefonon a halőrház 06- 20/394-8516, napkeltétől-napnyugtáig.

Elérhetőség:

Kovácshidai Tavak
Baranya megye
7801 Siklós, Pf. 2.
http://www.kovacshidaitavak.hu/

Halőr: 06/20/394-8516

Tavaink az Ormánysában, Harkánytól 4 km-re találhatók.

Megközelítés: 6-os út - Pécs - 58-as út - Harkány - 58-as útról a kereszteződés után egyenesen Sellye felé - az Ipacsfai leagázás után Kovácshida. Kovácshida után balra már látható a víz - bekanyarodás a bekötő útra, tábla jelzi, út végén parkoló.
Vissza a tagegyesületekhez....
 

Duna és Dráva folyó töltésen történő járműközlekedés rendje
bővebben.. pdf megnyitás
2017-05-11
Baranya Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság I. és II. osztálynak 2017. június 17-én (szombaton) kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2016-06-03
Megyei Halfogó Horgász Csapatbajnokság az I. osztálynak 2016. június 18-án, míg a II. osztálynak 2016. június 19-én kerül megrendezésre a Domolosi horgásztavon. A verseny kiírása további részletek....
2015-10-09
2015. november 22-én kerül megrendezésre a II. Kökényi pergető verseny a Malomvölgyi I. (Kökényi tó) tavon. A versenyről bővebb információk: Mészáros András 30/663 1052 számon.
további részletek....
 
Mi a véleménye a Horgászkártya bevezetéséről?
Ideje volt modernizálni a horgászokmányt, jó az új plasztik Horgászkártya.
Jó volt a régi papír alapú horgászigazolvány.
Nem volt értelme az új plasztik Horgászkártya bevezetésének.
További fejlesztések kellenek a Horgászkártyához kapcsolódóan.
 
 Vendég: 32
 Legújabb tagunk: dráva1959